Hyvin menee muuten, mutta…

…mistä asunto, ja nimenomaan Kuusankoskelta? Oon kattonut ja hakenut useita kohteita, mut aina ne on menneet muille. Kaupungillekin oon asuntohakemuksen tehnyt.  Nyt on enää tasan kuukausi aikaa löytää joku luukku, muuten Kuusaan sillan alunen saa yhden uuden asukin, eikä tämä ole vitsi.
Rahaa on maksaa yksiön-kaksion parikin takuuvuokraa + normivuokra (ja mitä vaaditaankaan) siihen päälle, mut ei näytä raha ketään asunnonomistajaa kiinnostavan.

Alkaa olla pikku hätä päällä.

 

Tietoja Ministeri Pensselsson

Hieman tärhtänyt antiprobloggari Kymenlaakson Kuusankoskelta. Ikää on, kokoa on vaan ei näköä, siis ulkonäköä. Näkemyksiä löytyy sitäkin enemmän.
Kategoria(t): Vakavasti otettava, Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 Responses to Hyvin menee muuten, mutta…

  1. Laura sanoo:

    oletko kokeillut sosiaalisessa mediassa mainostaa? Moni löytää sitä kautta jonkun tutuntutun jonka asuntoa ei ehkä ole edes missään vuokrasivuilla näkyvillä. Toinen mitä kannattaa kokeilla on soitta asunnon välittäjille että tietääkö ne vuokrakohteita alueelta, itse löysin kämpän juuri sillä tavalla että soitin kiinteistövälittäjälle kun iski hätä puseroon. Onnea etsintään.

  2. Hitto, laitoin tästä linkin Twitteriin ja sitä kautta Facebookiin. Tunnissa tuli kymmenkunta viestiä, ja luvassa on näyttöjä/yhteydenottoja. Yeah baby!

  3. Kämppä löytyi ja nyt aurinko paistaa taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1