Kela ja palkanlaskija: 1… 2… 3… PUM!

Työnantajan ilmoitus mulle maksetuista palkoista on rekisteröitynyt tänään Kelan järjestelmään, kun sen olisi pitänyt olla siellä jo viikkoja sitten. Kelan käsittelyaika on 3 viikkoa. Sit tehdään päätös mahdollisista korvauksista. Sitä ennen ei centtiäkään mistään.

Ei mulle nälkä tuu…

Miks helvetissä meiän palkanlaskenta ei lähettänyt niitä papereita heti kuun alussa, milloin ne olisi oikeasti pitäneet Kelaan mennä? Miksi vasta tänään, ja vasta nimen omaan vain mun pyynnöstä? On se hyvä, että joku (minä) on aktiivinen tärkeissä asioissa. Palkanlaskijan vastaus mun viestiin oli ”Nyt sitten hakemaan toimeentulotukea.” Voi kilin karvat! Hirveetä selittämistä, kaameeta jauhamista, ja lopuks: ”mee sossuun”. Oman firman palkanlaskija komentaa minua sossun luukulle, kun ei ite pysty ajallaan hoitamaan omia tehtäviään! MitVit!
Nyt palo hermot lopullisesti! On yhen painalluksen päässä, ettenkö ottaisi lopputiliä 7,5 vuoden työskentelyn jälkeen. Hyvin on lähellä nyt!

Vai kerjuulle pitäis lähteä sairaan miehen. Mut toimeentuloluukulle EN MENE, mielummin vaikka raparperivarkaisiin jonnekin!

 

Tietoja Ministeri Pensselsson

Hieman tärhtänyt antiprobloggari Kymenlaakson Kuusankoskelta. Ikää on, kokoa on vaan ei näköä, siis ulkonäköä. Näkemyksiä löytyy sitäkin enemmän.
Kategoria(t): Työ, Vakavasti otettava, Yleinen Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Kela ja palkanlaskija: 1… 2… 3… PUM!

 1. Sys sanoo:

  Vapaasti varastamatta ne rapaprperit saa Virsulasta!
  Ei kyl sanat riitä kertomaan…..=((
  sys

  • Alan olemaan aika puhki kaikkeen tähän paskaan. Osa on tietysti omaanikin syytä, mut nyt akuutisti just kun rukoilisi kaiken menevät hyvin ja nopeasti, niin ei kun klapilla otsaan.
   Kolme-neljä viikkoa suoranaista nälkää ei tietysti oo pullukalle pojalle ihan ehkä kuolemaksi, mut jotain kaloreita ois sentään hyvä saada paksukaisenkin.
   Ja maha on i h a n – p e r k e l e e n – k i p e e!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 9